Giriş Kayıt
Bruno Dumont

Bruno Dumont


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Bruno Dumont, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.4 32
2017 Suç Sanat Bölümü 6.0 285
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 94
2012 Sanat Bölümü 6.2 27
2011 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.4 88
2010 Dram Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
6.0 101

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 818
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 158
2007 Macera Sanat Bölümü 6.6 1,570

Silahşör
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 13,546
1999 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.8 32

Köprü Üstü Aşıkları
1991 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,703
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019