Giriş Kayıt
Lars Reinholdt Jensen

Lars Reinholdt Jensen


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Lars Reinholdt Jensen, görüntü yönetmeni, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Lars Reinholdt
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kameraman 6.1 262
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 34
2016 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.5 2,238
2014 Macera Kameraman 5.3 159
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.8 84
2013 Macera Görüntü Yönetmeni 4.4 165
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 262
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 493

Köprü
2011 Suç Görüntü Yönetmeni 8.7 44,510
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 167
2009 Kısa Metraj 6.6 67
2009 Görüntü Yönetmeni 5.4 168
2008 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.4 657
2006 Suç Kameraman 5.8 735
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018