Giriş Kayıt
Tómas Lemarquis

Tómas Lemarquis (45)


Oyuncu

Tómas Lemarquis, 03 Ağustos 1977 Iceland doğumlu oyuncu.

Buzdan Hayaller (2003), Duyarsız (2012), Şafak Sökmeden (2016), Dokunma Bana (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1977
Doğum Yeri: Iceland
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
9.3 (10 Oy)
  • Currently 186/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhanetin Beş Yüzü
2021 Suç Oyuncu 7.1 48

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 43 Komedi Oyuncu 6.5 94,677
2020 43 Dram Oyuncu 6.0 1,549
2019 42 Komedi Oyuncu 4.7 621

Dokunma Bana
2018 41 Dram Oyuncu 5.6 2,783

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 40 Dram Oyuncu 8.0 570,974

Şafak Sökmeden
2016 39 Dram Oyuncu 6.7 2,441
2016 39 Aksiyon Oyuncu 6.9 436,307

Son Üç Gün
2014 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,333
2014 37 Dram Oyuncu 6.1 212
2013 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,473

Kar Küreyici
2013 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 362,241
2012 35 Dram Oyuncu 7.0 701

Duyarsız
2012 35 Fantastik Oyuncu 6.1 3,457
2012 35 Dram Oyuncu 5.3 2,329
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,574
2009 32 Dram Oyuncu 5.4 70
2006 29 Dram Oyuncu 6.1 442
2005 28 Dram Oyuncu 6.0 232
2004 Suç Oyuncu 5.6 169

Buzdan Hayaller
2003 26 Dram Oyuncu 7.3 9,457

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022