Giriş Kayıt
Nathalie Morin

Nathalie Morin


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Nathalie Morin, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

Connors' War (2006), Absolute Zero (2006), (2005) Korkunun Ustaları (2005), (2006) Aile (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 12,022

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 3,830

Parazit
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 10,379

Uzay Patileri
2009 Macera Sanat Bölümü 4.5 1,910
2007 Macera Set Dekoratörü 3.1 688

İki Dünya Arasında
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,357

Kara Kedi
2007 Korku Sanat Bölümü 6.9 2,055

Dondurma
2007 Korku Sanat Bölümü 5.3 1,810

Washington'cılar
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 1,740

Ölüm Hakkı
2007 Korku Sanat Bölümü 6.3 1,293

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sanat Bölümü 6.4 2,132

Kürkler
2006 Korku Sanat Bölümü 6.5 2,859
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 651
2006 Dram Sanat Bölümü 3.5 1,475

Aile
2006 Korku Sanat Bölümü 7.2 2,724

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 2,880

Lanetli Şey
2006 Korku Sanat Bölümü 5.3 2,095

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sanat Bölümü 5.8 1,684

Sesler
2006 Korku Sanat Bölümü 6.2 1,872

V Kelimesi
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 1,776

Kaos
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 47,759
2005 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.4 230

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sanat Bölümü 7.6 10,306

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sanat Bölümü 5.7 5,557
2004 Korku Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
3.2 644
2004 Korku Set Dekoratörü 3.7 1,172
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 2.9 694
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 904
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 136
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018