Giriş Kayıt
Nathalie Morin

Nathalie Morin


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Nathalie Morin, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

Connors' War (2006), Absolute Zero (2006), (2005) Korkunun Ustaları (2005), (2006) Aile (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 12,134

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 3,845

Parazit
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 10,443

Uzay Patileri
2009 Macera Sanat Bölümü 4.5 1,943
2007 Macera Set Dekoratörü 3.1 692

İki Dünya Arasında
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,365

Kara Kedi
2007 Korku Sanat Bölümü 6.9 2,068

Dondurma
2007 Korku Sanat Bölümü 5.3 1,819

Washington'cılar
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 1,750

Ölüm Hakkı
2007 Korku Sanat Bölümü 6.4 1,768

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sanat Bölümü 6.4 2,142

Kürkler
2006 Korku Sanat Bölümü 6.5 2,868
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 651
2006 Dram Sanat Bölümü 3.5 1,491

Aile
2006 Korku Sanat Bölümü 7.2 2,740

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 2,895

Lanetli Şey
2006 Korku Sanat Bölümü 5.3 2,112

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sanat Bölümü 5.8 1,695

Sesler
2006 Korku Sanat Bölümü 6.2 1,886

V Kelimesi
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 1,787

Kaos
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 47,982
2005 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.4 231

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sanat Bölümü 7.6 10,384

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sanat Bölümü 5.7 5,576
2004 Korku Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
3.3 674
2004 Korku Set Dekoratörü 3.7 1,230
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 2.9 698
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 926
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 137
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018