Giriş Kayıt
Joe Rosario

Joe Rosario (60)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Joe Rosario, 06 Ocak 1959 Englewood, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Together: The Film (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1959
Doğum Yeri: Englewood, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 55 Suç Oyuncu 5.5 139
2014 55 Komedi Senarist 7.1 255
2013 54 Gerilim Yapımcı 5.1 508
2008 49 Aksiyon Oyuncu 5.3 317

Beni Suçlu Bulun
2006 47 Biyografi Oyuncu 7.1 30,820

John Lennon Cinayeti
2006 47 Suç Oyuncu 6.3 1,360

16 Blok
2006 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 120,900
2005 46 Komedi Oyuncu 6.4 38,234

Karmaşa
2005 46 Komedi Oyuncu 2.7 7,804

Victor'un Uyanışı
2002 43 Dram Oyuncu 7.1 5,016
2002 43 Komedi Oyuncu 6.6 1,463

Beyaz Şeytan
2001 42 Biyografi Oyuncu 7.6 221,376
2000 Komedi Oyuncu 7.6 6,171

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 244,565
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,846
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019