Giriş Kayıt
Mark Santora

Mark Santora


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark Santora, yapımcı, yapım yöneticisi.

(2007) Feel The Noise (2007), (2011) Moonshiners (2011), (2012) Hellbenders (2012), (2006) East Broadway (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 4.8 1,226
2011 Suç Yapımcı 5.9 1,147
2007 Dram Yapımcı 2.8 3,518
2006 Komedi Yapımcı 6.3 539
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 1,193
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 1,240
2002 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 258
1999 Komedi Çeşitli 3.8 196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019