Giriş Kayıt
Stephanie Sheh

Stephanie Sheh (46)


Oyuncu, Senarist, Sesler

Stephanie Ru-Phan Sheh, 10 Nisan 1977 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, senarist, sesler.

Mirai no Mirai (2018), Kôkyô shihen Eureka Sebun (2006), Throne of Elves (2017), DC Super Hero Girls: Hero of the Year (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephanie Ru-Phan Sheh
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1977
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Lulu Chiang | Laura Chyu | Tiffany Hsieh | Jenifer
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 6.0 553
2023 46 Aile Oyuncu 7.4 101
2023 Aile Oyuncu 8.2 16
2022 45 Animasyon Oyuncu 6.5 412
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2021 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 606
2021 44 Animasyon Oyuncu 8.5 84
2021 44 Dram Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 8.3 508
2020 43 Animasyon Oyuncu 6.7 27
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 1,774
2019 Animasyon Oyuncu 6.7 1,375
2018 41 Animasyon Oyuncu 7.0 17,903
2018 Aksiyon Oyuncu 9.7 52,830
2018 41 Oyuncu 5.3 619
2018 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,777
2018 Animasyon Oyuncu 5.8 899
2018 41 Animasyon Oyuncu 7.7 496
2018 41 Animasyon Oyuncu    
2017 40 Animasyon Oyuncu 6.7 5,109
2017 40 Animasyon Oyuncu
Senarist
5.9 1,498
2017 40 Animasyon Oyuncu 5.5 3,783
2017 40 Animasyon Oyuncu 5.1 502
2017 40 Animasyon Oyuncu 6.6 8,972
2017 Animasyon Oyuncu 5.3 526
2017 40 Animasyon Sesler 6.3 1,538
2017 40 Animasyon Oyuncu 7.3 8,916
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,763
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 820
2016 39 Aksiyon Çeşitli 6.9 458,131

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 39 Animasyon Oyuncu 5.5 1,253
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 57,157

Kahramanlar Takımı
2015 38 Animasyon Oyuncu
Senarist
Sesler
6.7 4,675
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 830
2015 38 Animasyon Oyuncu 7.2 1,870
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 629
2014 37 Animasyon Oyuncu 7.6 17,441
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.7 952
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,816
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 2,454
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.8 957
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.8 406

Cesur Zebra
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.6 6,435
2013 36 Animasyon Oyuncu 6.2 2,088

Tepetaklak Patema
2013 36 Animasyon Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
Sesler
7.3 10,127
2013 Aksiyon Oyuncu 9.5 70,849
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 801
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.3 2,246
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 695
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 16,572
2013 36 Animasyon Oyuncu 4.3 67
2012 Animasyon Sesler
Çeşitli
6.4 600
2012 35 Animasyon Oyuncu 5.8 583
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,596
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 33,360
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.6 8,075
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.7 11,833

İki Arkadaş
2012 35 Animasyon Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Casting
Çeşitli
7.8 22,102
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,189

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 134,481
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 552
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.1 2,470
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.7 2,221

Mutluluğa Boya Beni
2011 34 Animasyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
Casting
7.3 4,498

Kırışıklıklar
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.6 4,525
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.2 8,101
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 2,494
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 1,715
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 11,135
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.3 3,128

Hırsız Kedi Paris'te
2010 33 Animasyon Casting 6.9 11,862
2010 Fantastik Oyuncu 5.2 179
2010 33 Animasyon Oyuncu 5.0 1,515
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.2 4,062
2010 33 Animasyon Senarist
Oyuncu
Çeşitli
6.7 1,071
2010 Fantastik Oyuncu 8.2 10,536
2010 33 Animasyon Oyuncu 8.0 7,948
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.7 1,562
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.8 1,626
2009 Aksiyon Çeşitli 7.9 2,057
2009 32 Animasyon Oyuncu 7.0 4,309
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 4,376
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.2 768
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 3,991
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,423
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 9,366
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 233
2009 32 Aile Oyuncu 5.1 221
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,565
2008 31 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.5 436
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.7 5,887
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.8 5,215

Tokyo Vahşet Polisi
2008 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,647
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,729
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 540
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 786
2007 Animasyon Oyuncu 8.3 20,731
2007 30 Animasyon Oyuncu 7.0 3,447
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,014
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 2,429
2007 Animasyon Senarist 7.1 583
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 163,576
2007 30 Animasyon Oyuncu 6.7 3,990
2006 29 Animasyon Oyuncu 7.1 4,819
2006 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 450
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 78,966
2006 29 Fantastik Oyuncu 6.0 1,179
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 9,069
2006 Aksiyon Oyuncu 6.8 937
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 3,283
2005 28 Animasyon Oyuncu 7.7 249
2005 28 Animasyon Oyuncu 5.6 1,086
2005 Animasyon Senarist
Oyuncu
Çeşitli
7.7 2,001
2005 28 Animasyon Oyuncu 7.1 730
2005 Macera Oyuncu 7.1 196
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 1,141
2005 Animasyon Oyuncu 6.2 232
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 921
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 461
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 14,019
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 1,006
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 67,932

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 27 Animasyon Oyuncu 7.4 40,113
2004 Animasyon Oyuncu 6.2 502
2004 27 Animasyon Oyuncu 6.0 106
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 54,650

Şeytanın Sanatı
2004 27 Korku Oyuncu 4.7 1,577
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 43,060
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 1,338

Kız Kardeşler
2004 27 Korku Oyuncu 4.4 251
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 494
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 383
2003 26 Animasyon Oyuncu 3.7 460

İhtiyar Delikanlı
2003 26 Dram Oyuncu 8.3 629,378

Cevapsız Arama
2003 26 Korku Oyuncu 6.2 19,198
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 176
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 297
2003 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.0 1,281
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 33
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 90
2003 26 Animasyon Oyuncu 5.7 117
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 124,669
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 20,802
2002 Animasyon Oyuncu 8.0 4,084
2002 Animasyon Oyuncu 7.6 108
2002 Animasyon Oyuncu 8.8 9,400
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 347
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 18,021
2001 24 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.1 19,502
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 305

Ölüm Oyunu
2000 23 Aksiyon Oyuncu 7.5 193,416
2000 Aksiyon Oyuncu 7.0 914
1999 Animasyon Oyuncu 7.2 63
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 225,453
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 17 Animasyon Oyuncu 7.7 2,224
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.1 511
1993 16 Animasyon Oyuncu 7.7 2,824

Dün Gibi
1991 14 Animasyon Oyuncu 7.6 36,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024