Giriş Kayıt
Elizabeth Purnell

Elizabeth Purnell


Müzisyen, Müzisyen

Elizabeth Purnell, müzisyen, müzisyen.

Vampirin Gölgesi (2000), Moliere (2007), Memelilerin Hayatı (2002), Çalılıklarda Yaşam (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Müzik 6.8 927
2015 Gerilim Müzik 5.5 347
2014 Dram Müzik 5.7 242
2014 Belgesel Müzik    
2013 Belgesel Müzik 6.3 1,559
2012 Gerilim Müzik    
2012 Dram Müzik    
2012 Dram Müzik 7.0 1,038
2011 Belgesel Müzik 8.6 1,563
2010 Müzik 8.0 1,566

Charles Darwin ve Yaşam Ağacı
2009 Belgesel Müzik 8.6 1,716

Mirket Ailesi
2008 Belgesel Müzik 7.4 1,232

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Müzik 5.7 2,250

Soğukkanlıların Yaşamı
2008 Belgesel Müzik 9.0 1,926
2008 Dram Müzik 5.8 1,643
2007 Komedi Müzik 7.3 5,216
2006 Komedi Müzik    

Çalılıklarda Yaşam
2005 Belgesel Müzik 9.1 2,644

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Müzik 5.0 847
2003 Dram Müzik 5.5 776

Genç Hitler
2002 Dram Müzik 6.6 6,343

Memelilerin Hayatı
2002 Belgesel Müzik 9.1 3,265

Vampirin Gölgesi
2000 Dram Müzik 6.9 36,886
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018