Giriş Kayıt
David Gambino

David Gambino


Yapımcı

David Gambino, yapımcı.

Soğuk Ölüm (2009), Fabrika (2012), (2014) Yargıç (2014), (2007) İstila (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Gambino
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargıç
2014 Suç Yapımcı 7.4 163,150

Fabrika
2012 Suç Yapımcı 5.8 10,086

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Yapımcı 5.5 35,572

İstila
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 71,295

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı 6.8 55,586
2003 Gerilim Çeşitli 5.8 100,585

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Çeşitli 5.8 39,197

Hayalet Gemi
2002 Korku Çeşitli 5.5 87,474
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019