Giriş Kayıt
Kari Wahlgren

Kari Wahlgren (45)


Oyuncu

Kari K. Wahlgren, 13 Temmuz 1977 Hoisington, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

The Amazing Spider-Man (2012), Resistance 3 (2011), Singularity (2010), Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kari K. Wahlgren
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Hoisington, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Renee Emerson | Lucy Hudson | Jan Irving | Jennife
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.55 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 6,003
2022 45 Animasyon Oyuncu 6.4 18,148
2022 Animasyon Oyuncu 6.4 13
2022 45 Animasyon Oyuncu 5.3 270
2022 Animasyon Oyuncu 5.6 26
2021 44 Animasyon Oyuncu 6.4 25

Esrarengiz Bir Masal
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 7.9 322,267
2021 Animasyon Oyuncu 7.3 1,512
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 3,002
2020 43 Animasyon Oyuncu 6.9 118
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 18,449
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 24,437
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 1,511

Baykuş Evi
2020 Animasyon Oyuncu 8.4 12,203

Karlar Ülkesi 2
2019 42 Animasyon Oyuncu 6.8 172,879

Yeşil Yumurta ve Salam
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 2,756
2019 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 165
2019 Animasyon Oyuncu 7.5 293
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 7,859
2019 42 Animasyon Oyuncu 7.0 4,413
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 344

Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler
2019 42 Animasyon Oyuncu 6.4 4,504
2019 42 Animasyon Oyuncu 6.6 71
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 5,977
2019 Animasyon Oyuncu 8.2 6,337
2018 41 Macera Oyuncu 7.0 73,152
2018 41 Animasyon Oyuncu 6.6 42
2018 41 Gerilim Oyuncu 4.7 3,469
2018 41 Animasyon Oyuncu 5.8 491

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili
2018 41 Animasyon Oyuncu 6.3 75,099
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 2,379
2018 Animasyon Oyuncu 5.7 745
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 6,398
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 3,839
2017 40 Animasyon Oyuncu 6.2 8,203

Fındık İşi 2
2017 40 Animasyon Oyuncu 5.5 6,763
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 3,128

Çizmeli Kedi: Büyülü Kitaptan Kaçış
2017 40 Animasyon Oyuncu 5.2 606
2017 40 Animasyon Oyuncu 6.2 13,848

Şirinler: Kayıp Köy
2017 40 Animasyon Oyuncu 5.9 21,944

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 15,420
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 2,784
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,560
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,875
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,483
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 881
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 959

Batman: Öldüren Şaka
2016 39 Animasyon Oyuncu 6.4 57,562
2016 39 Animasyon Oyuncu 6.3 1,533
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 2,209

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 39 Animasyon Oyuncu 7.0 2,346

Batman: Büyük Öfke
2016 39 Animasyon Oyuncu 6.7 24,038
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,960

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 39 Animasyon Oyuncu 6.9 21,567
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 183
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 3,205

Otel Transilvanya 2
2015 38 Animasyon Oyuncu 6.6 128,969
2015 38 Animasyon Oyuncu 7.0 15,820
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 2,068
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,199
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 2,193
2015 38 Animasyon Oyuncu 5.8 1,997

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 15,467
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 458
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 16,151

Marnie Oradayken
2014 37 Animasyon Oyuncu 7.7 41,228

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 37 Animasyon Oyuncu 7.1 9,007
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,713
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,032

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 37 Animasyon Oyuncu 5.9 18,423

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.5 13,576

Batman'in Oğlu
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.7 28,620

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 37 Animasyon Oyuncu 5.7 4,385
2014 37 Animasyon Oyuncu 6.7 367
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 1,926
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 2,206
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 9,970
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 518,013
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 13,910

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 4,373

Uçaklar
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.7 45,812

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 7,790
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 62,407

Iron Man: Technovore'nin Yükselişi
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.2 4,214

Hayri Canavargil
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 398
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,469
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.4 74

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,090
2013 36 Belgesel Oyuncu 7.4 2,752
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 583

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 108,361

Benim Annem Bir Dinazor
2012 35 Animasyon Oyuncu 4.7 1,595
2012 35 Animasyon Oyuncu 8.2 33,870

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 35 Animasyon Oyuncu 6.6 284
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 5,654
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 633

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.0 12,661

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,343
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,965
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 265
2012 Aksiyon Oyuncu 4.7 240
2012 Macera Oyuncu 8.3 334
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,739
2012 Oyuncu 7.7 924
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.6 17,860

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 11,460
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,093
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,204
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 29,882
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 1,700
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 31,404
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,301
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 212
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 925

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 6,689
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 88
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 1,093
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 911
2011 34 Animasyon Oyuncu 5.4 4,313
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 985
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 150
2010 Animasyon Oyuncu 4.3 6,454
2010 Animasyon Oyuncu 8.2 2,832

Karmakarışık
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.7 453,869
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 409
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 735

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.8 3,681
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 873
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 797
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 296

Ben 10: Üstün Uzaylı
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 8,438

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 5,318
2010 Fantastik Oyuncu 8.3 9,680
2010 33 Animasyon Oyuncu 8.0 7,398
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,351

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 15,187
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 13,021
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 8,008
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,003

Evimde Uzaylı Var
2009 32 Macera Oyuncu 5.4 22,658
2009 Aksiyon Oyuncu 9.2 28,142
2009 Animasyon Oyuncu 4.3 1,088
2009 32 Dram Oyuncu 5.7 4,177
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.2 741
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,170

Hulk; Thor ve Wolverine'e Karşı
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.9 12,637
2009 32 Aile Oyuncu 5.1 207
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.8 212,362
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.4 31,655

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 97,460
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.1 10,190
2008 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,490
2008 Animasyon Oyuncu 8.3 6,576
2008 Aksiyon Oyuncu 8.4 442

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 10,873

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 11,193

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 19,192

Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
2007 30 Animasyon Oyuncu 5.4 1,289
2007 Fantastik Oyuncu 5.8 468
2007 30 Animasyon Oyuncu 6.1 382
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 47,176

Şrek 3
2007 30 Animasyon Oyuncu 6.1 308,113
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 2,259
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,082
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,388

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 34,604
2007 Animasyon Oyuncu 5.1 1,452
2006 Oyuncu 6.4 85
2006 29 Animasyon Oyuncu 6.3 1,591
2006 29 Animasyon Oyuncu 6.3 4,186

Vahşi Doğa
2006 29 Animasyon Oyuncu 5.2 26,269
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 8,563
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Aksiyon Oyuncu 6.8 896
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 25
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 5,913
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 3,152
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 4,620
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,584
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 20,824
2005 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,201
2005 28 Animasyon Oyuncu 6.4 4,519

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 12,227
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 148

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 27 Animasyon Oyuncu 6.6 7,087

Buhar Çocuk
2004 27 Animasyon Oyuncu 6.8 17,888
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 49,270
2004 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 165
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 4,968
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 288
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 278

İhtiyar Delikanlı
2003 26 Dram Oyuncu 8.4 578,193
2003 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 557
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 148
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 77
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 752
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,849
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,077
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,321
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 504
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 19,897
2002 25 Animasyon Oyuncu 7.6 304
2002 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,322
2002 Animasyon Oyuncu 8.0 2,051
2002 Animasyon Oyuncu 7.3 4,486
2002 Dram Oyuncu 7.3 152
2002 Animasyon Oyuncu 7.6 99
2002 Animasyon Oyuncu 8.8 7,029
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 268
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 334
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 320
2001 24 Animasyon Oyuncu 8.1 17,935
2001 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,472
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 53,947

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 41,015
2000 23 Animasyon Oyuncu 7.8 1,644
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 2,127
1991 14 Animasyon Oyuncu 6.5 894
1987 Animasyon Oyuncu 6.3 330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022