Giriş Kayıt
Katja Liebing

Katja Liebing (51)


Oyuncu

Katja Liebing, 01 Ocak 1968 Düsseldorf, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Düsseldorf, Almanya
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 46 Dram Oyuncu 6.9 40
2013 45 Most Popular by Genre Oyuncu 6.1 26
2011 43 Komedi Oyuncu 6.7 864
2011 43 Gerilim Oyuncu 4.2 20

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 38 Animasyon Oyuncu 5.5 2,243
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019