Giriş Kayıt
Katja Liebing

Katja Liebing (50)


Oyuncu

Katja Liebing, 01 Ocak 1968 Düsseldorf, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Düsseldorf, Almanya
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 46 Dram Oyuncu 7.4 25
2013 45 Most Popular by Genre Oyuncu    
2011 43 Komedi Oyuncu 6.8 619
2011 43 Gerilim Oyuncu    

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 38 Animasyon Oyuncu 5.6 2,027
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,530) Shameless (3,339) The First (2,774) Better Call Saul (2,546) Bodyguard (2,513) La Casa de Papel (1,598) The 100 (1,287) The Big Bang Theory (1,143) Take Two (1,116) Elementary (1,113)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018