Giriş Kayıt
Billy Lush

Billy Lush (37)


Oyuncu

William Paul Lush, 30 Kasım 1981 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

The Black Donnellys (2007), Generation Kill (2008), The Chicago Code (2011), Norman (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Paul Lush
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1981
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Western Oyuncu 5.1 684

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 22,595
2014 Dram Oyuncu 8.4 9,170
2013 Suç Oyuncu 7.1 5,356

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 78,296
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,180
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,545

Köpekler
2011 30 Gerilim Oyuncu 5.8 30,997
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,675
2010 29 Aksiyon Oyuncu 3.8 185
2010 29 Komedi Oyuncu 6.6 1,481
2008 Dram Oyuncu 8.6 43,017
2007 26 Dram Oyuncu 4.2 106
2007 Suç Oyuncu 8.2 13,325
2006 25 Dram Oyuncu 6.2 422
2006 25 Dram Oyuncu 6.4 620
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,226
2004 23 Dram Oyuncu 6.0 1,794
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,939
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019