Giriş Kayıt
Verena Wagner

Verena Wagner


Sanat Bölümü, Oyuncu

Verena Wagner, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 10
2011 Dram Sanat Bölümü 6.2 14,985

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 92,487
2009 Dram Sanat Bölümü 5.8 212
2009 Dram Sanat Bölümü 6.1 241
2007 Suç Sanat Bölümü 6.5 86
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019