Giriş Kayıt
Steve Rizzo

Steve Rizzo (52)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Steve Rizzo, 10 Temmuz 1967 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Go On (2012), Life on Mars (2008), Vegas (2012), Babylon 5: Thirdspace (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.0 1,109
2018 Dram Oyuncu 6.7 3,055
2018 51 Korku Dublör 7.6 17
2017 50 Korku    
2016 49 Komedi Dublör 5.9 34,766
2016 49 Aksiyon Dublör 3.3 179
2015 48 Korku Dublör 4.5 1,127
2014 47 Korku Oyuncu 5.9 4,671
2014 47 Aksiyon Dublör 3.0 775
2013 Suç Dublör 7.6 6,762
2013 46 Aksiyon Dublör 4.8 1,003
2013 46 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.4 337
2013 Dram Dublör 5.5 1,487
2013 46 Komedi Dublör 6.3 8,849
2013 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.7 176

Annemle Yolculuk
2012 45 Komedi Dublör 5.8 33,832
2012 Komedi Dublör 7.6 19,140
2012 Dram Dublör 7.3 6,980

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 45 Aksiyon Dublör 8.4 1,395,074
2011 44 Korku Oyuncu
Dublör
5.2 3,138

Yeşil Yaban Arısı
2011 44 Aksiyon Dublör 5.8 148,996
2011 44 Dublör 4.6 255
2011 44 Gizem Dublör 7.9 585
2010 Oyuncu 7.8 569

Matrak Adamlar
2009 42 Komedi Dublör 6.3 109,354

Sahte Polis
2009 42 Komedi Dublör 5.8 57,830
2008 Suç Dublör 7.5 9,287
2008 41 Komedi Dublör 4.3 9,134

Üşütük Kafalar
2008 41 Aksiyon Dublör 7.0 295,144
2008 Korku Dublör 4.7 3,711
2008 41 Korku Dublör 5.3 3,595

İhtiyarlara Yer Yok
2007 40 Suç Dublör 8.1 771,635
2007 40 Aksiyon Dublör 5.2 8,727
2006 39 Belgesel Dublör
Oyuncu
   

Garfield 2
2006 39 Komedi Dublör 5.0 35,185
2005 38 Korku Dublör 2.7 320
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,911

Onunla Bir Gece
2001 34 Komedi Dublör 6.1 27,541
2000 33 Komedi Dublör 5.6 8,791
1998 31 Aksiyon Dublör 6.9 4,712
1995 Bilim-Kurgu Dublör 7.4 15,097

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Dublör 7.9 45,308
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,695
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019