Giriş Kayıt
Bruno Lastra

Bruno Lastra


Oyuncu

Bruno Lastra, oyuncu.

The Keeper: The Legend of Omar Khayyam (2005), (2003) Kod 46 (2003), (2007) İyi Geceler (2007), (2003) Pür Neşe (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 7.2 11
2017 Oyuncu 6.5 126
2014 Dram Oyuncu 7.6 485
2011 Dram Oyuncu 7.8 5,362
2009 Macera Oyuncu 6.7 883

İyi Geceler
2007 Komedi Oyuncu 5.8 8,033
2007 Oyuncu 5.8 145
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,555
2005 Macera Oyuncu 6.9 622

Paralel Öyküler
2004 Dram Oyuncu 6.4 1,408

Kod 46
2003 Dram Oyuncu 6.2 19,347

Pür Neşe
2003 Komedi Oyuncu 6.6 4,796

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,842
2002 Dram Oyuncu 5.5 980
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019