Giriş Kayıt
Pilar Abella

Pilar Abella


Oyuncu

Pilar Abella, Lugo, Lugo, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

Il commissario Rex (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Lugo, Lugo, Galicia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pilar A. D'Arstegui | Pilar Abella D'Arstegui | Ab
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu 5.8 1,882
2010 Komedi Oyuncu 5.8 324

Falco: Damn It, We're Still Alive!
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 1,146
2008 Oyuncu 6.7 247

Savaş ve Barış
2007 Dram Oyuncu 7.3 1,704
2007 Dram Oyuncu 5.7 117
2007 Komedi Oyuncu 5.2 368

Teresa: Hz. İsa'nın Bedeni
2007 Dram Oyuncu 4.8 382
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018