Giriş Kayıt
Vofka

Vofka (44)


Müzisyen

Vofka, 21 Mart 1975 Kozachi Lageri, Kherson, Ukraine doğumlu müzisyen.

(2003) Jüri (2003), (2003) Kumarbaz (2003), (2003) Shortcut to Happiness (2003), (2002) The Country Bears (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1975
Doğum Yeri: Kozachi Lageri, Kherson, Ukraine
Diğer Bir İsmi: Vlad Solovey | Vladimer Solovyov
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Başlamak
2005 30 Dram Müzik 7.0 27,099

Aşkta Herşey Mümkün
2003 28 Komedi Müzik 6.7 102,854

Jüri
2003 28 Dram Müzik 7.1 85,270

Kumarbaz
2003 28 Suç Müzik 6.4 11,546

Kor
2003 28 Aksiyon Müzik 5.5 85,719

Shortcut to Happiness
2003 28 Komedi Müzik 5.5 4,603
2002 27 Komedi Müzik 4.1 4,506
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019