Giriş Kayıt
Kelly Sells

Kelly Sells


Oyuncu

Kelly Sells, Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 308,031

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 389,420

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Oyuncu 4.2 18,399

Çığlık 3
2000 Korku Çeşitli 5.6 114,906

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Çeşitli 6.6 36,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019