Giriş Kayıt
Richard Klubeck

Richard Klubeck


Yapımcı

Richard Klubeck, yapımcı.

(2016) İki Eli Kanda (2016), (2009) Aşka Ruhunu Kat (2009), (2017) Savaş Makinesi (2017), (2011) Your Sister's Sister (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi 6.0 32,536

İki Eli Kanda
2016 Suç 7.6 164,485
2012 Komedi 6.8 11,049

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi 6.7 29,794
2011 Komedi 6.7 24,437

Aşka Ruhunu Kat
2009 Komedi 7.3 33,289
2008 Komedi Yapımcı 5.7 2,782

Gecenin Sesi
2006 Suç 5.9 13,892

Başparmak
2005 Komedi 6.6 19,917

Eve Dönüş
2004 Komedi Yapımcı 7.5 199,544
2003 Komedi Yapımcı 6.3 5,381

O Da Bir Ana!
1996 Dram 7.3 2,342
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018