Giriş Kayıt
Deniz Özerman

Deniz Özerman (49)


Oyuncu

Deniz Özerman, 14 Ekim 1969 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

(2009) Yahşi Batı (2009), (2008) O... Çocukları (2008), (2017) 4N1K (2017), (2003) Bana Bir Şeyhler Oluyor (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1969
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2018 49 Komedi Oyuncu    
2018 49 Komedi Oyuncu 5.3 273
2017 48 Komedi Oyuncu 6.6 1,937
2015 46 Komedi Oyuncu 5.1 67
2015 46 Komedi Oyuncu 4.1 264
2015 46 Komedi Oyuncu 5.3 1,432
2015 46 Komedi Oyuncu 5.7 358
2013 Dram Oyuncu 6.5 205
2010 41 Dram Oyuncu 5.6 161
2010 41 Komedi Oyuncu 2.4 666
2010 Komedi Oyuncu 6.5 8
2009 40 Komedi Oyuncu 7.4 25,667
2008 39 Komedi Oyuncu 6.4 4,532
2007 Komedi Oyuncu 6.2 140
2007 Komedi Oyuncu 5.2 11
2005 Romantik Oyuncu 5.7 159
2004 Komedi Oyuncu 6.5 15
2003 34 Komedi Oyuncu 8.1 1,195
1999 30 Komedi Oyuncu 8.0 957
1995 Komedi Oyuncu 8.4 3,739
1995 26 Komedi Oyuncu 7.6 767
Dizi Altyazıları
True Detective (5,143) Shameless (3,927) Vikings (2,334) Inside No. 9 (1,873) The Flash (1,786) Counterpart (1,577) Project Blue Book (1,543) Arrow (1,249) The Blacklist (1,248) Star Trek: Discovery (1,114)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019