Giriş Kayıt
Tau Wan Yue

Tau Wan Yue


Oyuncu

Tau Wan Yue, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tao Yun Yu | Tao-yun Yu | Tou-yun Yu | Tau-wan Yue
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Komedi Oyuncu 6.2 36
1985 Aksiyon Oyuncu 6.3 62
1985 Oyuncu 5.4 19
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 374
1984 Komedi Oyuncu 6.2 115

A Projesi
1983 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,319

Şaolin Atılganları
1983 Aksiyon Oyuncu 7.2 286
1983 Aksiyon Oyuncu 6.9 168
1982 Komedi Oyuncu 5.3 56

Rahip Prens
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 300
1981 Komedi Oyuncu 4.9 35
1981 Komedi Oyuncu 7.1 303
1980 Aksiyon Oyuncu 7.6 612
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 326

Genç Üstad
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,838
1980 Komedi Oyuncu 4.9 101
1980 Fantastik Oyuncu 6.5 305
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 169
1979 Oyuncu 5.9 31
1979 Oyuncu 6.5 108
1979 Aksiyon Oyuncu 2.6 13
1978 Aksiyon Oyuncu 4.8 118
1976 Aksiyon Oyuncu 7.2 817

Ejder Kalesi
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 88,766
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019