Giriş Kayıt
Holly Todd

Holly Todd


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Holly Todd, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Boss (2011), The Playboy Club (2011), (2015) Sense8 (2015), (2011) The Chicago Code (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 8.4 121,994
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 35,103

Uyumsuz
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 396,108
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.8 5,362
2011 Suç Sanat Bölümü 8.1 16,390
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,630
2011 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,702

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 46,551

Poker Evi
2008 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,698
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 337,157
2008 Komedi Sanat Bölümü 3.2 5,791
2007 Komedi Set Dekoratörü 6.8 299

Kutsal Kase
2005 Korku Sanat Yönetmeni 4.6 888
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.4 670
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019