Giriş Kayıt
Celal Tak

Celal Tak (53)


Oyuncu

Celal Tak, 01 Ocak 1965 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

(1995) Bir Demet Tiyatro (1995), (2003) Bana Bir Şeyhler Oluyor (2003), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (1995) Otogargara (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.4 27
2003 38 Komedi Oyuncu 6.5 11,594
2003 38 Komedi Oyuncu 8.1 1,141
1999 34 Komedi Oyuncu 8.0 907
1995 Komedi Oyuncu 8.4 3,569
1995 30 Komedi Oyuncu 7.6 735
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018