Giriş Kayıt
Celal Tak

Celal Tak (54)


Oyuncu

Celal Tak, 01 Ocak 1965 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

(1995) Bir Demet Tiyatro (1995), (2003) Bana Bir Şeyhler Oluyor (2003), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (1995) Otogargara (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 29
2003 38 Komedi Oyuncu 6.5 11,853
2003 38 Komedi Oyuncu 8.1 1,164
1999 34 Komedi Oyuncu 8.0 926
1995 Komedi Oyuncu 8.4 3,679
1995 30 Komedi Oyuncu 7.6 746
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019