Giriş Kayıt
Paul Sparrow

Paul Sparrow


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Paul Sparrow, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bencil Dev
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 9,991
2010 Dram Çeşitli    
2009 Dram Yapımcı 4.8 217
2004 Komedi Çeşitli 5.7 579
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 12,702
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018