Giriş Kayıt
Martha Claudia Moreno

Martha Claudia Moreno


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Martha Claudia Moreno, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Drama/Mex (2006), Şimdi Patlayacağım (2008), (2002) Frida (2002), (2014) Cuatro lunas (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Martha Claudia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.6 36
2017 Dram Oyuncu 7.4 43
2017 Komedi Oyuncu 5.7 390
2016 Dram Oyuncu 6.5 246
2015 Dram Oyuncu 6.3 782
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 420
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,396
2014 Komedi Oyuncu 4.8 153
2012 Dram Oyuncu 5.7 389
2011 Komedi Oyuncu 5.8 126

Şimdi Patlayacağım
2008 Dram Oyuncu 6.5 679
2006 Dram Oyuncu 5.0 1,317
2002 Biyografi Oyuncu 7.4 73,479
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019