Giriş Kayıt
Karl Mefford

Karl Mefford


Editör

Karl Mefford, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Çeşitli 6.2 192,223

Yeni Mezun
2009 Komedi Çeşitli 5.3 12,915

Büyük Hata
2009 Dram Çeşitli 6.3 63,616

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 295,475

Şüphe (IV)
2007 Dram Çeşitli 6.9 203,605

Karavan Parki Cocuklari
2006 Komedi Editorial Department 7.3 11,124

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Çeşitli 6.6 179,123

Eski Dostlar
2003 Komedi Çeşitli 7.1 200,237

Ölümün Kollarında
2002 Dram Çeşitli 5.5 15,871
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018