Giriş Kayıt
Vladimir Karpovich

Vladimir Karpovich


Dublör, Oyuncu

Vladimir Karpovich, dublör, oyuncu.

Brigada (2002), Tutsak Adası (2008), (1998) Sibirya Berberi (1998), (2009) Yaban Ada (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 4.3 727
2014 Komedi Oyuncu 4.4 301

Yaban Ada
2009 Aksiyon Dublör 5.1 2,351

Tutsak Adası
2008 Aksiyon Dublör 5.2 4,971
2007 Dublör 6.1 273
2002 Suç Oyuncu
Dublör
8.4 8,653

Sibirya Berberi
1998 Komedi Dublör 7.8 10,626
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019