Giriş Kayıt
Lolo Herrero

Lolo Herrero


Oyuncu

Lolo Herrero, oyuncu.

11-11-11 (2011), (2011) Zindagi Na Milegi Dobara (2011), (2012) Gizli Hedef (2012), (2003) Çalınmış Ruhlar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.2 12,964
2017 Oyuncu 7.6 992
2015 Tarihi Oyuncu 6.4 75

Son Günler
2013 Macera Oyuncu 6.2 7,086
2012 Komedi Oyuncu 7.6 29

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 33,143
2011 Korku Oyuncu 4.0 11,729
2011 Dram Oyuncu 8.5 7,262
2011 Macera Oyuncu 8.1 59,445
2010 Dram Oyuncu 7.1 180
2010 Dram Oyuncu 6.2 81
2008 Komedi Oyuncu 6.3 265

Gizli Kamera
2007 Gerilim Oyuncu 4.8 172
2006 Korku Oyuncu 5.2 889

Haber Avı
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 358
2005 Dram Oyuncu 5.4 117
2004 Korku Oyuncu 3.1 2,025

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Oyuncu 5.9 10,231
2001 Oyuncu 7.4 1,103
2000 Dram Oyuncu 6.2 150
2000 Oyuncu 5.6 579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019