Giriş Kayıt
Tamara Feldman

Tamara Feldman (37)


Oyuncu

Tamara Feldman, 05 Aralık 1980 Wichita, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

Balta (2006), Alyce (2011), Adım Adım Komplo (2009), Kobay (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1980
Doğum Yeri: Wichita, Kansas, ABD
Burcu: Yay
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.3 522
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750

Kobay
2012 32 Korku Oyuncu 5.2 1,459
2011 31 Korku Oyuncu 5.5 2,368

Adım Adım Komplo
2009 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,162
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,554

Kusursuz Yabancı
2007 27 Suç Oyuncu 5.7 41,158

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 132,570
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,909

Balta
2006 26 Komedi Oyuncu 5.7 25,628
2005 25 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.4 39,000
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,342) The 100 (2,103) Sharp Objects (1,860) Castle Rock (1,798) La casa de papel (1,733) Preacher (1,578) The Sinner (1,026) Vikings (975) Friends (751) Westworld (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018