Giriş Kayıt
Emma Stone

Emma Stone (30)


Oyuncu, Yapımcı

Emily Jean Stone, 06 Kasım 1988 Scottsdale, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2014), İnanılmaz Örümcek Adam (2012), Zombieland (2009), Aşıklar Şehri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emily Jean Stone
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1988
Doğum Yeri: Scottsdale, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Emily Jean Stone | Emily Stone | Riley Stone
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
9.5 (246 Oy)
  • Currently 189.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (261)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    

Sarayın Gözdesi
2018 30 Biyografi Oyuncu 7.8 55,693
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.9 45,195
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,184
2018 30 Komedi Oyuncu    

Ezeli Rekabet
2017 29 Biyografi Oyuncu 6.7 41,172
2017 Oyuncu 7.1 25
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,662

Aşıklar Şehri
2016 28 Komedi Oyuncu 8.0 419,400
2016 Oyuncu 7.2 258
2016 28 Komedi Oyuncu 6.7 45,755
2016 Komedi Oyuncu 6.7 845

Mantıksız Adam
2015 27 Komedi Oyuncu 6.6 49,256
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,878
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753
2015 27 Komedi Oyuncu 5.4 52,994

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 26 Komedi Oyuncu 7.7 507,712

Diktatörle Görüşme
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 283,189

Sihirli Ay Işığı
2014 26 Komedi Oyuncu 6.6 58,263

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 380,962
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,765
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855

Crood’lar
2013 25 Animasyon Oyuncu 7.2 174,428

Suç Çetesi
2013 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 193,351

Çatlak Film
2013 25 Komedi Oyuncu 4.3 91,022
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,029

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 24 Aksiyon Oyuncu 7.0 517,029
2012 Müzik Oyuncu 7.4 184

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,762

Duyguların Rengi
2011 23 Dram Oyuncu 8.1 385,965

Çılgın Aptal Aşk
2011 23 Komedi Oyuncu 7.4 431,615

Arkadaştan Öte
2011 23 Komedi Oyuncu 6.6 312,906
2011 Oyuncu 5.4 397
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,467

Adı Çıkmış
2010 22 Komedi Oyuncu 7.1 324,651

Çılgın Köpek
2010 22 Komedi Oyuncu 4.2 13,102
2009 21 Macera Oyuncu 7.6 450,223

Hayalet Sevgililerim
2009 21 Komedi Oyuncu 5.8 76,767
2009 21 Komedi Oyuncu 6.6 17,222
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,576

Tavşan Kız
2008 20 Komedi Oyuncu 5.5 72,624
2008 20 Komedi Oyuncu 6.2 35,084

Çok Fena
2007 19 Komedi Oyuncu 7.6 476,232
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,331
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,675
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 850
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,328
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,972
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,914
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,842
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,562
1991 News Oyuncu 6.6 201
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019