Giriş Kayıt
Maria Maj

Maria Maj (70)


Oyuncu

Maria Maj, 14 Aralık 1948 Miedzylesie, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

... Adına (2013), (2004) Out of Reach (2004), (2002) Edi (2002), (2004) Kamçı İzi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1948
Doğum Yeri: Miedzylesie, Dolnoslaskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Maria Maj-Ratajczak
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.2 2,652
2018 Suç Oyuncu 6.4 103
2017 Suç Oyuncu 7.0 660
2017 69 Macera Oyuncu 4.7 62
2016 Suç Oyuncu 7.8 781
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 46
2014 66 Dram Oyuncu 6.7 4,047

... Adına
2013 65 Dram Oyuncu 6.5 2,353
2012 Dram Oyuncu 6.3 87

Babamın Bisikleti
2012 64 Komedi Oyuncu 6.6 729
2010 62 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 27

Sıfır
2009 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 544

33 Scenes From Life
2008 60 Dram Oyuncu 6.4 841

Katyn Katliamı
2007 59 Dram Oyuncu 7.1 14,186
2007 Dram Oyuncu 7.3 180

Grev
2006 58 Dram Oyuncu 6.9 417

Kamçı İzi
2004 56 Dram Oyuncu 7.1 1,031
2004 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 4,372
2004 Dram Oyuncu 3.4 43
2003 55 Oyuncu 5.8 108
2003 55 Komedi Oyuncu 7.2 990
2002 54 Dram Oyuncu 7.6 1,931
2000 Dram Oyuncu 2.6 329

Borç
1999 51 Dram Oyuncu 7.9 2,857
1953 Dram Oyuncu 8.9 16
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019