Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Yöneticisi    

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Yapımcı 5.3 12,730
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 593
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.5 3,693

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 9,487
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.8 70
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 585

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 149,364

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 227,592

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 40,310

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 32,772

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 269,847

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,904

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 298,484

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 195,689

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 70,189
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 67,049

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 58,183

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,950

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 119,444

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018