Giriş Kayıt
Daan Spruijt

Daan Spruijt


Görsel Efekt

Daan Spruijt, görsel efekt.

(2016) Komün (2016), (2015) De surprise (2015), (2013) Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa (2013), (2012) Koning van Katoren (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 440,651

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 73,780

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 459,159

Karanlık Sular
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 103,501
2016 Aile Görsel Efekt 6.3 197

Komün
2016 Dram Görsel Efekt 6.4 5,305

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 469,274
2015 Görsel Efekt 6.0 91
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 3,287

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 148,820
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,279
2012 Macera Görsel Efekt 6.0 507
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019