Giriş Kayıt
Anadil Hossain

Anadil Hossain


Yapımcı

Anadil Hossain, yapımcı.

Swades: Bizim İnsanımız (2004), Kal Ho Naa Ho (2003), Adaş (2006), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.4 232
2016 Dram Yapımcı 6.8 1,277

Aşk Uğruna
2015 Dram Yapımcı 6.1 22,214

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 Belgesel Yapımcı 6.5 444
2013 Biyografi Yapımcı 5.9 86,784

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Yapımcı 6.9 12,192

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Yapımcı 6.8 42,592

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Yapımcı 6.3 43,235
2008 Dram Yapımcı 4.8 766

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Yapımcı 7.2 159,757

Adaş
2006 Dram Yapımcı 7.5 17,820
2006 Dram Yapımcı 6.1 16,236

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Yapımcı 8.3 71,552
2003 Komedi Yapımcı 8.0 55,364
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018