Giriş Kayıt
Anadil Hossain

Anadil Hossain


Yapımcı

Anadil Hossain, yapımcı.

Swades: Bizim İnsanımız (2004), Kal Ho Naa Ho (2003), Adaş (2006), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 569
2016 Dram Yapımcı 6.8 1,296

Aşk Uğruna
2015 Dram Yapımcı 6.1 22,814

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 Belgesel Yapımcı 6.5 451
2013 Biyografi Yapımcı 5.9 87,224

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Yapımcı 6.9 12,273

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Yapımcı 6.8 43,020

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Yapımcı 6.3 43,450
2008 Dram Yapımcı 4.8 766

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Yapımcı 7.2 161,105

Adaş
2006 Dram Yapımcı 7.5 17,887
2006 Dram Yapımcı 6.1 16,353

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Yapımcı 8.3 72,267
2003 Komedi Yapımcı 8.0 55,990
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018