Giriş Kayıt
Luke Hemsworth

Luke Hemsworth


Oyuncu

Luke Hemsworth, oyuncu.

Infini (2015), River Runs Red (2018), Hickok (2017), The Reckoning (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.77 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 6.0 1,124
2018 Gerilim Oyuncu 4.9 2,185
2018 Fantastik Oyuncu 5.9 331
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 284
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 476,157
2017 Western Oyuncu 4.7 2,171

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,238

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 341,894
2015 Korku Oyuncu 5.4 13,127

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 18,184
2014 Suç Oyuncu 5.5 1,228
2014 Aksiyon Oyuncu
4.8 6,816

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 6.9 538,237
2012 Dram Oyuncu 7.1 520
2011 Komedi Oyuncu 7.1 965
2009 Dram Oyuncu 7.7 261
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 732

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,366
Film Altyazıları
Us (6,339) Shazam! (3,325) The Professor (3,298) Il primo re (1,962) Ying (1,807) Maria (1,601) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,290) The Perfection (1,058) Avengers: Endgame (1,005) Rim of the World (888)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (60,019) Chernobyl (33,128) The 100 (3,438) The Big Bang Theory (2,918) Killing Eve (2,463) The Blacklist (1,859) Vikings (1,463) Breaking Bad (1,160) Friends (1,050) One-Punch Man (972)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019