Giriş Kayıt
Alexandra Staseson

Alexandra Staseson


Oyuncu, Müzisyen

Alexandra Staseson, oyuncu, müzisyen.

Parazit (2009), (2001) Söylenemeyenler (2001), (2005) Çikolata (2005), (2014) A Cookie Cutter Christmas (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ali Staseson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.3 4,632
2014 Romantik Oyuncu 6.2 1,319
2014 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 203
2014 Komedi 6.8 49
2012 Kısa Metraj 6.9 79
2010 Dram Oyuncu 6.1 74

Parazit
2009 Korku Oyuncu 5.2 10,513

Çikolata
2005 Korku Oyuncu 5.1 2,732

Söylenemeyenler
2001 Suç Oyuncu 6.7 5,853
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019