Giriş Kayıt
Raam Soraya

Raam Soraya


Yapımcı

Raam Soraya, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ram Soraya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Yapımcı    
2018 Korku Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı 5.7 78
2017 Korku Yapımcı 5.1 470
2017 Korku Yapımcı 5.4 125
2016 Korku Yapımcı 5.9 116
2014 Korku Yapımcı 6.7 47
2013 Dram Yapımcı 7.7 839
2013 Dram Yapımcı 7.2 20
2013 Korku Yapımcı 6.6 84
2012 Dram Yapımcı 7.2 1,406
2008 Dram Yapımcı 7.2 19
2005 Komedi Yapımcı 5.6 39
2003 Dram Yapımcı 6.0 421
1989 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,240
1985 Aksiyon Yapımcı 5.9 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018