Giriş Kayıt
Raam Soraya

Raam Soraya


Yapımcı

Raam Soraya, yapımcı.

5 cm (2012), Pembalasan ratu pantai selatan (1989), Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck (2013), Sabrina (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ram Soraya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Yapımcı    
2018 Korku Yapımcı 7.0 278
2018 Komedi Yapımcı 3.9 185
2018 Korku Yapımcı 4.3 752
2017 Korku Yapımcı 5.0 567
2017 Korku Yapımcı 5.3 146
2016 Korku Yapımcı 5.9 124
2014 Korku Yapımcı 6.7 48
2013 Dram Yapımcı 7.7 880
2013 Dram Yapımcı 7.2 21
2013 Korku Yapımcı 6.6 87
2012 Dram Yapımcı 7.2 1,443
2008 Dram Yapımcı 7.2 20
2005 Komedi Yapımcı 5.5 40
2003 Dram Yapımcı 6.1 430
1989 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,260
1985 Aksiyon Yapımcı 5.9 18
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019