Giriş Kayıt
Aubin Sebastian

Aubin Sebastian


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Aubin Sebastian, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 303
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 1,715
2005 Dram Yönetmen Asistanı 3.9 286

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 403,818
2004 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.7 1,017
2001 Macera Çeşitli 6.8 2,307
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019