Giriş Kayıt
Nunzia Schiano

Nunzia Schiano


Oyuncu

Nunzia Schiano, oyuncu.

Dogman (2018), Gerçeklik (2012), (2010) Benvenuti al sud (2010), (2012) Benvenuti al nord (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.3 9,643
2018 Komedi Oyuncu 5.5 89
2018 Komedi Oyuncu 6.3 27
2017 Komedi Oyuncu 6.1 202
2017 Suç Oyuncu 7.0 126
2017 Komedi Oyuncu 5.6 14

Gerçeklik
2012 Komedi Oyuncu 6.8 4,487
2012 Komedi Oyuncu 5.3 2,869
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6
2010 Komedi Oyuncu 6.5 7,008
2003 Komedi Oyuncu 5.4 1,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019