Giriş Kayıt
Ichirô Ôkôchi

Ichirô Ôkôchi


Senarist

Ichirô Ôkôchi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Senarist 6.2 190
2018 Animasyon Senarist 7.6 21,355
2016 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.2 5,653
2012 Animasyon Senarist 7.5 13,015
2011 Animasyon Senarist 6.3 170
2011 Animasyon Senarist 7.0 5,150
2008 Animasyon Senarist 8.9 15,156
2008 Animasyon Senarist 7.1 178
2006 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.7 68,846
2006 Animasyon Senarist 6.5 1,485
2006 Animasyon Senarist 7.8 3,152
2005 Animasyon Senarist 6.8 376
2004 Animasyon Senarist 8.2 3,672
2003 Aksiyon Senarist 7.9 7,849
2002 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.3 3,090
2002 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.2 1,710
2001 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.9 322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022