Giriş Kayıt
Biagio Fersini

Biagio Fersini (51)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Biagio Fersini, 07 Aralık 1967 Parabita, Puglia, İtalya doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

1900 Efsanesi (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1967
Doğum Yeri: Parabita, Puglia, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 19
2012 45 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 72

Mürekkep Yürek
2008 41 Macera Sanat Bölümü 6.1 68,352
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 293
2006 39 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 589
2006 39 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 45
2006 39 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 842
2005 38 Komedi Set Dekoratörü 3.6 295
2003 36 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 707

Ripley'in Cinayetleri
2002 35 Suç Sanat Bölümü 6.6 16,237
1999 32 Dram Sanat Bölümü 7.2 18,777
1999 Suç Set Dekoratörü 8.5 2,298

Mussolini ile Çay
1999 32 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 10,248

1900 Efsanesi
1998 31 Dram Sanat Bölümü 8.1 51,131
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019