Giriş Kayıt
Ben Zelkowicz

Ben Zelkowicz


Animasyon, Oyuncu

Ben Zelkowicz, animasyon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Benny Zelkowicz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 7.6 816
2015 Animasyon Animasyon 5.4 4,214
2013 Animasyon Oyuncu 5.4 31
2009 Animasyon Animasyon 7.1 559
2008 Animasyon Animasyon 8.1 4,111
2001 Animasyon Animasyon 7.8 36,835
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019