Giriş Kayıt
Sharon Seto

Sharon Seto


Yapımcı

Sharon Seto, yapımcı.

Dört Kardeş (2005), (2006) Gönüllü Kahraman : Nacho Libre (2006), (2002) Ölümcül Oyun (I) (2002), (2005) Zengin Ol Yada Uğrunda Öl (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Çeşitli 5.7 190

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Yapımcı 5.7 74,789

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Yapımcı 5.2 41,035

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Yapımcı 6.9 123,837

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Yapımcı 5.3 6,375

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Yapımcı 5.7 8,815

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapımcı 7.2 36,555
2001 Komedi Çeşitli 7.8 29,165

İkinci Şans
2001 Komedi Çeşitli 5.4 20,491

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Çeşitli 5.1 13,176

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Çeşitli 5.7 27,238
2000 Komedi Çeşitli 5.2 11,722
1999 Komedi Çeşitli 5.1 16,614
1999 Biyografi Yapımcı 6.0 1,371

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,091
1996 Komedi Çeşitli 6.9 7,719

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Yapımcı 5.2 5,835
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019