Giriş Kayıt
Daniel Diges

Daniel Diges (38)


Oyuncu

Daniel Diges, 17 Ocak 1981 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

"Club Megatrix" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1981
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Dani Diges | Pocker de Voces | Póker de Voces
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 29 Müzik Oyuncu 7.3 201
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,828
2002 Komedi Oyuncu 2.3 313
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 79
2000 Oyuncu 5.6 567
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019