Giriş Kayıt
François Sauvagnargues

François Sauvagnargues


Yapımcı

François Sauvagnargues, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Çeşitli 6.5 29
2012 Dram Çeşitli 7.5 45
2011 Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 6.7 38
2011 Çeşitli 6.0 160
2010 Dram Çeşitli 5.5 76

Birinci Sınıf
2010 Biyografi Çeşitli 7.5 3,943

Bombalar Altında
2007 Dram Çeşitli 7.1 1,318
2006 Dram Çeşitli 6.5 257
2006 Dram Yapımcı 6.8 1,159
2006 Biyografi Çeşitli 6.6 487
2004 Dram Çeşitli 7.1 34

İnsan Kaynakları
1999 Dram 7.3 2,353

Delik
1998 Dram 7.6 2,958

Son Gece
1998 Komedi Çeşitli 7.3 8,721
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018