Giriş Kayıt
Evy Kasseth Røsten

Evy Kasseth Røsten (41)


Oyuncu

Evy Kasseth Røsten, 30 Mart 1978 Norveç doğumlu oyuncu.

Hawaii, Oslo (2004), Død snø (2009), (2012) Reisen til julestjernen (2012), (2014) Kutupta Macera (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1978
Doğum Yeri: Norveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Gerilim Oyuncu 4.5 473

Kutupta Macera
2014 36 Macera Oyuncu 6.1 684
2012 34 Macera Oyuncu 5.8 1,108
2011 Komedi Oyuncu 7.5 651
2009 31 Dram Oyuncu 6.6 196
2009 31 Komedi Oyuncu 6.3 60,829
2004 26 Dram Oyuncu 7.1 4,394
2004 Dram Oyuncu 7.5 134
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019