Giriş Kayıt
Joan Rater

Joan Rater


Yapımcı, Senarist

Joan Rater, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
5.4 1,756
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 16,873
2006 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 1,088
2005 Dram Senarist 5.9 480
2005 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 207,033
2003 Dram Çeşitli 5.9 311
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019