Giriş Kayıt
Ossie Mair

Ossie Mair


Oyuncu

Ossie Mair, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Oyuncu 7.4 22,164

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 87,316
2007 Komedi Oyuncu 5.0 1,099

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 1,067,449

Kör Aşk
2006 Komedi Oyuncu 6.1 11,283

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Çeşitli 7.3 613,433

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Oyuncu 5.9 87,069
2003 Komedi Oyuncu 6.6 1,339

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.3 69,725
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019