Giriş Kayıt
Tess V. Fuentes

Tess V. Fuentes


Yapımcı

Tess V. Fuentes, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Tess Fuentes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 7.8 230
2014 Dram Yapımcı 6.1 26
2013 Komedi Çeşitli 2.8 125
2013 Komedi Yapımcı 8.6 60
2013 Komedi Çeşitli 6.6 282
2013 Dram Yapımcı 6.4 77
2013 Komedi Çeşitli 7.3 348
2012 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.5 225
2012 Komedi Çeşitli 6.1 236
2012 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.6 158
2012 Dram Çeşitli 6.4 38
2012 Korku Yapımcı
Çeşitli
6.4 191
2012 Romantik Yapımcı 6.7 48
2012 Komedi Çeşitli 6.8 52
2012 Komedi Çeşitli 5.8 163
2012 Komedi Çeşitli 6.8 30
2012 Dram Çeşitli 6.2 211
2011 Korku Yapımcı
Çeşitli
5.9 65
2011 Komedi Çeşitli 6.9 77
2011 Komedi Yapımcı 5.0 208
2011 Dram Çeşitli 6.3 244
2011 Dram Çeşitli 7.6 57
2011 Dram Çeşitli 7.3 69
2011 Dram Çeşitli 5.5 140
2011 Komedi Yapımcı 6.4 37
2011 Komedi Çeşitli 5.6 150
2011 Komedi Çeşitli 6.4 59
2010 Animasyon Yapımcı 6.1 139
2010 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.5 70
2010 Komedi Çeşitli 6.7 361
2010 Dram Çeşitli 6.2 63
2010 Komedi Çeşitli 6.4 46
2010 Komedi Çeşitli 6.4 54
2010 Komedi Çeşitli 6.5 134
2010 Romantik Çeşitli 6.5 91
2010 Dram Çeşitli 5.4 142
2010 Dram Çeşitli 6.4 76
2009 Dram Çeşitli
Yapımcı
6.0 46
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.7 27
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.2 155
2009 Dram Çeşitli 6.4 55
2009 Komedi Yapımcı 4.4 75
2008 Komedi Yapımcı 4.4 98
2006 Komedi Yapımcı 6.3 121
2006 Dram Yapımcı 6.0 241
2006 Romantik Çeşitli 6.5 119
2004 Dram Çeşitli
Yapımcı
6.6 449
2004 Romantik Çeşitli 6.7 160
2003 Komedi Yapımcı 6.9 47
2003 Romantik Çeşitli 6.8 31
2002 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.2 207
2002 Dram Çeşitli 7.9 50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019