Giriş Kayıt
Monika Kintner

Monika Kintner


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Monika Kintner, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 26

Mabet
2015 Dram Yapımcı 7.2 1,183
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 50
2013 Tarihi Yapımcı 6.4 365

Unutulan Ruhlar
2011 Gizem Yapım Yöneticisi 5.3 85
2010 Belgesel Yapımcı 6.5 44
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 84

28 Gün Sonra
2002 Korku Yapım Yöneticisi 7.6 345,740
2002 Dram Yapımcı 7.0 175
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019